Therapievormen

Wat brengt de toekomst als je deze pier afwandelt?In mijn praktijk ‘Je ware zelf’ werk ik met verschillende therapievormen:

Gesprekstherapie

Gesprekstechnieken helpen om meer inzicht te krijgen in jouw probleem of klacht.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Uitgangspunt van NLP is dat niet de wereld, maar jouw eigen interpretatie van de wereld, de basis is van jouw ervaring. Jouw ervaring is dus subjectief. NLP helpt je om patronen te doorbreken en om gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf ten goede te wijzigen.

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie word je in een staat van (diepe) ontspanning gebracht, vergelijkbaar met hoe je je voelt als je aan het dagdromen bent. Je ben en blijft je bewust van wat er gebeurt. Tijdens deze zogenaamde trance kom je in contact met de diepere lagen van het onderbewustzijn, zo krijg je gemakkelijker inzichten in innerlijke conflicten. Deze proberen wij vervolgens samen op te lossen.

Regressietherapie

Het doel van regressietherapie is teruggaan naar -en eventueel herbeleven van- emotioneel geladen herinneringen. Deze herinneringen kunnen al dan niet verdrongen zijn. Het teruggaan naar deze herinneringen leidt vaak tot inzicht, bevrijding, begrip en aanvaarding.

7 hoofdchakra's op een boeddhabeeldEnergiewerk

Door energiewerk word je bewuster van je eigen levensenergie en leer je hoe je hiermee om kunt gaan. Wat is van jou, wat is van de ander en hoe laat je los wat van een ander is. Energiewerk helpt je ook om het contact met ‘je ware zelf’ te herstellen.

Creatieve therapie

Even niet praten maar aan de slag met kleur, tekenen of klei. Dit kan verrassende inzichten bieden.

Healing

Vanuit mijn hart bied ik liefdevolle healing aan zodat er getransformeerd kan worden wat op dat moment mogelijk is.

Kom tot jezelf in alle rustAccess Bars®

Een Access Bars® behandeling brengt rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Door het licht aanraken van bepaalde punten op je hoofd, krijgt je lichaam de mogelijkheid om los te laten wat jou belemmert. Zo ontstaat er rust en ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Therapie-op-maat

Meestal maak ik binnen één sessie gebruik van meerdere therapievormen tegelijk. Dit is afhankelijk van wat jouw probleem of hulpvraag is en wat het beste bij jou past.

Wil je meer informatie of een gratis en vrijblijvende kennismaking? Je bent van harte welkom, neem gerust contact met mij op. Je kunt gelijk bij mij terecht omdat ik op dit moment geen wachtlijst heb.