Therapie

Eenheid in verscheidenheidJouw persoonlijkheid en hulpvraag zijn het uitgangspunt van mijn begeleiding en therapie. De therapievormen waarmee ik werk stem ik af op jouw specifieke situatie. Hierdoor ontstaat begeleiding-op-maat.

Psychosociale therapie

De begeleiding & therapie die ik aanbied is een vorm van psychosociale therapie. Dit betekent dat ik als  therapeut werk vanuit een integrale, holistische visie op de mens. Daarom heb ik aandacht heb voor de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele dimensies van mijn cliënten.  Deze dimensies zijn volgens mij nl. onlosmakelijk met elkaar verbonden . Tijdens de begeleiding gaan we op zowel bewust als onbewust niveau aan de slag. Ik hecht er veel waarde aan dat mijn cliënt zich veilig en op zijn of haar gemak voelt. Daarom begeleid ik mijn cliënten op een betrokken en persoonlijke manier.

Therapievormen

De therapievormen waarmee ik werk zijn: gesprekstherapie, hypnotherapie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), regressietherapie en energiewerk/healing. Ook geef ik Access Bars® behandelingen. Klik hier als je meer wilt weten over de verschillende therapievormen.
Je komt bij mij voor een kortdurend traject, gemiddeld komen mijn cliënten tussen de vier en tien sessies. Vaak merken ze al na enkele sessies positieve resultaten. Hoeveel sessies jij nodig zult hebben, hangt af van jouw specifieke situatie.

Adres waar praktijk Je ware zelf gevestigd isVrijblijvende kennismaking

Als je interesse hebt om door mij begeleid te worden, kun je vrijblijvend en kostenloos kennis komen maken in mijn praktijk voor psychosociale therapie in Wageningen. We bespreken dan kort je hulpvraag en leren elkaar wat beter kennen. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt hebben of als je een afspraak wilt maken.