Tarieven en vergoeding

bloem omringd door lichtHieronder staan de tarieven die praktijk ‘Je ware zelf’ hanteert voor zowel therapie sessies als Access Bars® behandelingen. Ook lees je meer over de vergoeding die mogelijk is vanuit de aanvullende zorgverzekering van de meeste zorgverzekeraars.

Therapietarieven

Kennismaking: kostenloos (max. 30 minuten)
Intakegesprek: € 85  (75 minuten)
Vervolgsessie: € 85  (75 minuten)

Studenten en minima
Voor studenten geldt een gereduceerd tarief voor intake en vervolgsessies, namelijk €70. Ook voor mensen met een minimum inkomen, gelden speciale tarieven. Neem gerust contact met mij op om dit te bespreken.

Corona maatregelen
De sessies mogen -op gepaste afstand- in de praktijk  plaatsvinden. Ik maak tussen de sessies in extra schoon en uiteraard gaat een face-to-face sessie niet door als één van ons symptomen heeft. Zie dit nieuwsbericht met uitgebreide informatie over de omgangsregels die momenteel voor face-to-face afspraken gelden.

Online therapie
Mocht je liever niet bij mij in de praktijk komen, om wat voor een reden dan ook, dan doen we de sessies gewoon online. Geen probleem! Neem gerust contact met me op als je meer informatie of uitleg wilt hierover.

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn therapiesessies (deels) vanuit de aanvullende zorgverzekering omdat:

  • Ik per 15 mei 2020 als Registertherapeut BCZ geregistreerd sta bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) onder licentienummer 103024R, én
  • Op basis van mijn lidmaatschap van de VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten), lidnummer 373.10.A.

Heb je geen aanvullende zorgverzekering? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je betaalt dan wel zelf het hele tarief (maar bespaart wel maandelijks op de kosten van een aanvullende verzekering).

Ik vind dat iedereen hulp moet kunnen krijgen, ook als je financiële situatie het niet toelaat dat je het volledige tarief betaalt. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Access Bars® tarieven

Eerste / enkele Access Bars® behandeling:  €100,-  (2 uur, incl. napraten met een kop thee)
Evt. vervolgbehandeling: €90,- incl. BTW (90 minuten)

Elke Access Bars® behandeling staat op zichzelf, een vervolgbehandeling is niet nodig maar kan versterkend werken en daarom wel heel prettig zijn.

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.
Afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht.