Psychologische begeleiding voor studenten in Wageningen

Studenten in Wageningen die op zoek zijn naar psychologische begeleiding, kunnen snel hulp krijgen bij Praktijk ‘Je ware zelf’ in Wageningen. Wil je gelijk een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking of direct een afspraak voor een intakegesprek? Dat kan, neem hier contact met mij op.

strandopgang met uitzicht op zeeDirect aan de slag, geen wachtlijst

Ben je student in Wageningen en ben je op zoek naar psychologische hulp of begeleiding voor jouw problemen? Je kunt bij mij gelijk terecht en direct aan de slag. Ik heb geen wachtlijst.

Kortdurende psychologische begeleiding voor studenten in Wageningen

Je komt bij mij voor een kortdurend traject, gemiddeld komen mijn cliënten tussen de drie en acht sessies. Vaak merken ze al binnen enkele sessies positieve resultaten. Hoeveel sessies jij nodig zult hebben, is afhankelijk van jouw persoon en situatie.

vogels die boven zee vliegenPsychosociale therapie vanuit een holistische visie

Als therapeut werk ik vanuit een integrale, holistische visie op de mens. Met aandacht voor de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele dimensie van mijn cliënten. Het is mijn overtuiging dat deze dimensies elkaar beïnvloeden en samenhangen. Ik vind het belangrijk dat je je thuis voelt bij deze holistische/integrale aanpak en bij mij als therapeut. Je hoeft trouwens niet met spiritualiteit bezig te zijn om hier in de praktijk op je plek te zijn.

Lees hier meer over de therapievormen waarmee ik werk en die ik afstem op jouw persoon en situatie.

Speciaal tarief voor psychologische begeleiding van studenten in Wageningen

Als student krijg je korting op mijn sessietarief voor psychologische begeleiding in Wageningen. Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven. Mocht dit tarief financieel helemaal niet haalbaar voor jou zijn, neem dan gerust contact met mij op. We bespreken dan samen welke opties er zijn.

Gun het jezelf en kom vrijblijvend kennismaken

Als het bovenstaande jou aanspreekt, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik zie ernaar uit jou te ontmoeten!