Psychologische begeleiding voor studenten in Wageningen

Studenten in Wageningen die op zoek zijn naar psychologische begeleiding, kunnen snel hulp krijgen bij Praktijk ‘Je ware zelf’ in Wageningen. Wil je gelijk een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking of direct een afspraak voor een intakegesprek? Dat kan, neem hier contact met mij op.

strandopgang met uitzicht op zeeDirect aan de slag, geen wachtlijst

Ben je student in Wageningen en ben je op zoek naar coaching, psychologische hulp of begeleiding voor jouw problemen? Je kunt bij mij gelijk terecht en direct aan de slag. Ik heb geen wachtlijst.

Kortdurende psychologische begeleiding voor studenten in Wageningen

Je komt bij mij voor een kortdurend traject, gemiddeld komen mijn cliënten tussen de drie en acht sessies. Vaak merken ze al binnen enkele sessies positieve resultaten. Hoeveel sessies jij nodig zult hebben, is afhankelijk van jouw persoon en situatie.

vogels die boven zee vliegenPsychosociale therapie vanuit een holistische visie

Als therapeut werk ik vanuit een integrale, holistische visie op de mens. Met aandacht voor jouw emotionele, mentale, fysieke en spirituele dimensie. Deze dimensies hangen samen en beïnvloeden elkaar. Ik vind het belangrijk dat je je thuis voelt bij deze holistische/integrale aanpak en natuurlijk bovenal bij mij als therapeut.

Lees hier meer over de therapievormen waarmee ik werk en die ik afstem op jouw persoon en situatie.

Speciaal tarief voor psychologische begeleiding van studenten in Wageningen

Als student krijg je korting op mijn sessietarief voor psychologische begeleiding in Wageningen. Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven. Mocht dit tarief financieel helemaal niet haalbaar voor jou zijn, neem dan gerust contact met mij op. We bespreken dan samen welke opties er zijn.

Gun het jezelf en kom vrijblijvend kennismaken

Als het bovenstaande jou aanspreekt, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik zie ernaar uit jou te ontmoeten en samen aan de slag te gaan zodat jij je (weer) meer vrij en blij gaat voelen!