Ervaringen

Hieronder beschrijven mijn cliënten in hun eigen woorden hun ervaringen met praktijk voor persoonlijke begeleiding & therapie ‘Je ware zelf’ in Wageningen.

Psychosociale therapie
‘Vanuit een veilige setting heeft Annet mij een aantal waardevolle ervaringen en inzichten gegeven. Ze hebben mij dichter bij mezelf en dichter bij de ander gebracht. Door de gevolgde therapie kan ik liefdevoller omgaan met kwetsuren uit mijn verleden waardoor ze steeds verder oplossen.
Mijn dank is groot.’
Roeland

gras in het zomerse licht

Psychosociale therapie
‘Ik vond de sessies erg fijn omdat ze me hebben laten zien dat ik niet zo streng hoef te zijn voor mezelf, dat ik goed ben zoals ik ben. En misschien nog wel het belangrijkste: dat ik zelf de baas ben over mijn eigen gedachten. De oefeningen die we deden vond ik ook een erg leuke en leerzame manier om meer inzicht te krijgen in mijzelf, en mijn manier van denken. Ik heb nu veel meer rust in mijn hoofd dan een aantal maanden geleden, en voel me ook al een stuk beter over mezelf, en ik weet nu hoe ik dit verder kan blijven ontwikkelen. Dit alles heeft maar een paar maanden geduurd, en dat terwijl ik al jaren met sommige problemen zat. Erg fijn dus! :)’
Jeanne

Psychosociale therapie
‘Ik merkte dat ik mijn leven anders in wilde delen en meer rust in mezelf wilde krijgen. Annet heeft mij geholpen mijzelf op nummer 1 te plaatsen. Handvatten gegeven om nee te zeggen zonder een ander te kwetsen en alsnog voor mezelf te kiezen. Een ideale balans te vinden tussen de drukke wereld om mij heen en mij zelf. Ik ervaar dat ik steviger in mijn schoenen sta en op tijd aan de rem kan trekken als iets mij teveel wordt. En dat heeft me veel rust gegeven.’
Ariën

Psychosociale therapie
‘Je gesprekken en sessie waren soms confronterend, ik heb gelachen maar zeker ook gehuild maar in alles zat het juiste om mezelf tegen te komen en mezelf weer gaan te waarderen.’
Berry

Psychosociale therapie
‘Hier een tijdje geweest omdat ik in de knoop zat met mijzelf. Hele fijne sessies gehad waardoor ik steeds weer een beetje meer mezelf kon zijn. Annet is erg rustig en luistert naar wat je te zeggen hebt. Ik heb heel veel nieuwe en vooral waardevolle aspecten van mijzelf leren kennen. Een echte aanrader!’
Chantal

Psychosociale therapie
‘De therapiesessies waren voor mij een rustpunt in de week. Dat was het moment waarop ik even stil kon staan, ontzettend fijn. Ik keek daardoor uit naar de sessies. Ik heb geleerd dat de kennis in mijzelf zit, ik heb daar niet constant anderen voor nodig. Mijn gevoel werd weer belangrijk: ik hoefde niet meer alles te beredeneren en dat gaf mij rust.’
Marije

lavendelveldPsychosociale therapie
‘Na te lang wachten, ben ik toch maar naar de therapeut gegaan. Ik voelde mij erg opgejaagd en angstig. De eerste keer dat ik bij Annet was voelde meteen goed. Zij liet mij teruggaan in het verleden wat niet altijd makkelijk was. Maar de rust en de juiste vragen die Annet stelde, brachten weer rust bij mij. De emoties kwamen regelmatig naar boven, wat later een goed gevoel gaf. Ik ben een keer of acht bij Annet geweest, voelde me steeds sterker (rustiger) worden door de gesprekken. Terug in de tijd gaan maar ook recente nare dingen hebben wij besproken. Ik heb het gevoel dat ik een grijze deken van mij afgegooid heb en ervaar dat als zeer plezierig. En het belangrijkste is: anders tegen de dingen aankijken. Er mee leren om te gaan. Annet is een ervaren en deskundige therapeut ‘
Gerrit

Psychosociale therapie
‘Onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten welke kant ik uit moest en het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn. Dat waren de belangrijkste klachten waarmee ik bij Annet kwam. Zij heeft mij geholpen niet alleen verstandelijk te doorzien waar bij mij de schoen wrong, maar het ook echt te doorvoelen en dat helpt mij om tevreden te zijn met wie ik ben. Doordat ik weet dat het gevoel er nu echt mag zijn en door het echt te doorvoelen, voel ik me completer. Het leven is mooi maar vooral ontzettend de moeite waard en dat ben ik ook. Dank je, Annet, dat jij hebt geholpen me dat nu te voelen.’
Mirjam

Psychosociale therapie
‘Ik kwam bij Annet met meerdere klachten waarmee zij mij erg goed geholpen heeft. Zoals angst, verdriet en eenzaamheid. Ze geeft rust en neemt de tijd voor je. Door in je zelf te gaan, kom je de knelpunten tegen die je eigenlijk ver weg hebt weggestopt. Maar met hulp van Annet heb ik geleerd ermee om te gaan. En heb ik erg veel minder klachten waar ik zo blij om ben.
Irene 

de weg leidt omhoog

Psychosociale therapie
‘De gesprekken met Annet zijn mij erg goed bevallen. Ze heeft steeds weer verrassende methodes, die niet alleen leuk zijn om te doen, maar je ook op een bijzondere manier nieuwe inzichten geven.
Annet is een goede gesprekspartner die je durft te confronteren, goed kan luisteren en je het gevoel geeft dat ze echt begrijpt wat je bedoelt. Daarnaast is Annet een voorbeeld van ‘practice what you preach’; ze is niet alleen therapeut met een methodiek, ze is ook gewoon zichzelf.
Bettina

Psychosociale therapie
‘Het inzicht, mezelf realiseren dat alle kwaliteiten en talenten al aanwezig zijn. Het doorvoelen van oude pijn en dat juist de confrontatie het zachter maakt. Dat daarna de signalen van mijn hart weer voelbaar zijn. Het vuur en de passie weer gevoeld worden zodat ik word wie ik ben.
Daarvoor ben ik Annet erg dankbaar. Dat zij op haar geheel eigen integere wijze mij stap voor stap dit heeft laten inzien.’
Jan

Psychosociale therapie
‘Mijn grootste klacht was mijn onzekerheid. Met behulp van Annet en haar werkwijze heb ik hiermee om leren gaan en het, naast oefeningen om me zelfverzekerder te voelen, ook geaccepteerd dat het iets is dat bij mij hoort. Het contact met Annet vond ik fijn omdat ze een vertrouwd gevoel geeft en we naast de serieuze dingen ook wel eens konden lachen. Ze heeft mij in de goede richting gewezen en dat duwtje in de rug gegeven waardoor ik nu beter om kan gaan met de dingen waar ik moeite mee had.’
Daniëlle

Psychosociale therapie
‘Het probleem was dat ik geen zelfvertrouwen had en stond ook te negatief in het leven. Ik kon nooit nee tegen iets of iemand zeggen ook op het werk en dat brak me ook op.
Na de gesprekken en sessies met Annet heb ik ingezien dat het anders kon, heb meer zelfvertrouwen gekregen en heb alles weer op de rit.
Annet bedankt voor alles.’
Arie

Wat brengt de toekomst als je deze pier afwandelt?Psychosociale therapie
‘Altijd vage klachten en het gevoel niet vooruit te komen. Annet heeft me geholpen om te zien dat het zo niet hoeft. Ze heeft me laten inzien dat veel oplossingen voor problemen al in jezelf aanwezig zijn, en door er de juiste aandacht aan te geven je deze kan vinden.
Ik heb geleerd om mijn energie beter te gebruiken, en ik neem bij het realiseren van mijn dromen, de waardevolle lessen mee uit de sessies met Annet.’
Bedankt!
E.

Psychosociale therapie
‘Mijn probleem was het gebrek aan zelfvertrouwen en last van woedeaanvallen. Door middel van de oefeningen en gesprekken, heeft Annet mij laten zien dat bijna alle antwoorden in je onbewuste liggen, in jezelf. Dit heeft mij heel veel energie gegeven en mij zelfvertrouwen ook weer terug gegeven. En daardoor heb ik ook geen last meer van de woedeaanvallen. Het fijne aan Annet vond ik ook dat zij je nooit zal veroordelen en alle tijd voor je neemt.’
Mandy

Psychosociale therapie
‘Nadat  een jarenlang sluimerende angststoornis heftiger werd, besloot ik op zoek te gaan naar professionele hulp. Dit vond ik bij “je ware zelf”. Annet heeft mij op zeer deskundige en prettige manier geholpen. Als een bepaalde therapievorm onvoldoende resultaat gaf, schakelde zij moeiteloos over op een andere vorm. We hebben de oorzaak gevonden en bij angst is het vinden van de oorzaak de belangrijkste stap naar herstel. Daarnaast heeft zij diverse ontspanningstechnieken aangereikt en nu komt het helemaal goed. Dank je wel Annet!!!’
A.K.

rustgevende mandalaPsychosociale therapie
‘Ik kwam vrij blanco bij Annet aan, wist natuurlijk wel waar het aan schortte namelijk te druk in mijn hoofd, te veel piekeren, te weinig relaxed, te obsessief bezig met bepaalde gedachten. Ik weet niet precies hoe en wat, maar op de een of andere manier hebben de sessies mij geleerd hoe ik dingen in mijn hoofd om kan draaien, niet in paniek te raken, en ermee om te gaan. Ik kan het voor mezelf nu hanteren. Ik heb Annet leren kennen als een oprecht, betrouwbaar, integer, humoristisch persoon en voelde me zeer op mijn gemak in deze voor mij toch onbekende wereld. Daarvoor mijn dank!!’
Eveline

Psychosociale therapie
‘Je ware zelf is een geweldige ‘plek’ om terug te gaan naar je ware ik! Wie ben je, wat wil je voor jezelf. Zonder je druk te hoeven maken over of je wel het juiste antwoord weet, of je wel weet waar je ‘probleempunten’ zitten, kun je met jezelf aan de slag. Mijn sessies met Annet zijn geweldig. Iedere keer kom ik thuis met een stukje verrijking, een stukje meer zijn wie ik ben. Na elke sessie merk ik de veranderingen in mijn leven en niet alleen ikzelf, maar ook mijn omgeving groeit mee in mijn groeiproces. Het is een prachtige ervaring, iets mooiers kun je jezelf niet ‘geven’.’
Suzanne

Psychosociale therapie
‘Mijn klachten waren o.a. een “zwaar” hoofd, zenuwachtig en druk zijn, overmatig zweten. Deze klachten hield ik zelf in stand, door krampachtig altijd alles zelf te willen doen en overal zelf bij te willen zijn, voelde me overal verantwoordelijk voor. Ook wilde ik het iedereen naar de zin maken. De sessies met Annet hebben mij doen inzien dat, maar ook hoe, het anders kan. Annet heb ik ervaren als een hele integere en betrouwbare coach, waar ik met een gerust hart mijn hele ziel en zaligheid heb neergelegd!’
J.W.

Access Bars® sessieKom tot jezelf in alle rust
‘Tijdens de Access Bars sessie ervaarde ik erg veel rust in mijn lijf. Hierbij voelde ik mij erg ontspannen. Voordat ik de sessie ging doen, had ik het best druk in mijn hoofd waardoor mijn hoofd en lichaam niet echt rustig waren. Tijdens de sessie ervaarde ik al veel rust in mijn lijf. Een dag na de sessie merkte ik dat mijn hoofd ook veel meer rust had. Zoveel rust in lijf en hoofd was erg fijn.’
Chantal


Access Bars® sessie

‘Deze behandeling is een weelde van ontspanning waarin je de tijd helemaal kan vergeten. Annet behandelt je met een rustige en vriendelijke toewijding waardoor je volledig kunt ontspannen.
Ik kon de verhalen die ik om mijn persoon had opgebouwd meer loslaten, zodat ik meer los van het verleden ben komen te staan. Ik voelde me daardoor na de behandeling meer vrij. Ook kreeg ik ineens een vlaag van daadkracht.’
Wendy