Kwaliteit

kwaliteit is gechecktAls therapeut vind ik het belangrijk om de kwaliteit en professionaliteit van mijn praktijk te borgen. Daarom ben ik aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT), lidnummer 373.10.A.

Via deze beroepsvereniging ben ik ook als Registertherapeut BCZ ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), licentienummer 103024R. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) mijn sessies.

Ook ben ik onderhevig aan het tuchtrecht TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).

Tevens ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09214941 en mijn BTW-identificatienummer is NL002137699B53.

De AGB code van mijn praktijk is 90050087 en mijn persoonlijke AGB code is 90041240.

De praktijk is aangesloten bij Netwerk van Therapeuten en Psychologen.

Het spreekt voor mij vanzelf dat ik mijn cliënten met respect behandel en zo goed mogelijk probeer te begeleiden. Mocht een cliënt op de één of andere manier niet (helemaal) tevreden zijn over de geboden begeleiding, dan stel ik het zeer op prijs als de cliënt dit in de eerste plaats met mij bespreekt.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan kan de cliënt contact opnemen met de beroepsvereniging VIT om een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Klik hier voor meer informatie over deze mogelijkheid.