Over mij

Annet Enderink, psychosociaal therapeut bij 'Je ware zelf' in WageningenMijn naam is Annet Enderink. Ik ben met veel plezier werkzaam als therapeut in mijn praktijk voor persoonlijke begeleiding & therapie ‘Je ware zelf’ in Wageningen.

Jarenlang ben ik in de internationale marketing & communicatie werkzaam geweest. Ik heb het roer omgegooid omdat ik de diepe wens voelde om mensen te helpen. Mijn opleiding tot therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Polyenergetische Therapie (HBO niveau). Tegenwoordig heet deze opleiding Vermeulen Opleiding en Vorming. Aan de Academievoor Polyenergetische Therapie heb ik met veel enthousiasme lesgegeven als freelance docent aan therapeuten in spé.

Bij- en nascholing

Naast mijn opleiding tot therapeut heb ik diverse andere opleidingen en trainingen gevolgd. Het meest recent aan de Spirituele en Intuïtieve Academie om mijn intuïtie nog beter te leren toepassen tijdens sessies. Ook heb ik een opleiding medische basiskennis gedaan.  En daarnaast o.a. de workshops Body Drum Release, Individuele Opvoedopstellingen en een workshop Access Bars®.

Het volgen van deze opleidingen en workshops heeft mij geholpen om mijzelf steeds beter te leren kennen. Dit proces is nog steeds gaande. Ook hebben ze mij de handvatten gegeven om andere mensen te begeleiden met hun persoonlijke hulpvraag.

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een uniek talent in zich heeft. Een talent waarmee wij een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Vaak weten wij echter niet wat dit talent is omdat wij van onszelf verwijderd zijn geraakt. Bijvoorbeeld door alle eisen en verwachtingen van onze omgeving.

Bloeiende bloemenOp het moment dat voor onszelf gaan kiezen en onze eigen richting bepalen, komen wij dichter bij ons ware zelf en in onze kracht. Hoe authentieker we mogen zijn van onszelf, hoe vrijer we ons voelen en hoe makkelijker het is om onze passie en inspiratie te volgen.

Wil jij hulp bij het in jouw kracht komen en jouw eigen richting te bepalen? Je bent van harte welkom bij ‘Je ware zelf’, praktijk voor persoonlijke begeleiding & therapie in Wageningen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Neem hier contact op.