Contact

Adres waar praktijk Je ware zelf gevestigd isWil je vrijblijvende informatie of een afspraak maken voor begeleiding & therapie bij praktijk ‘Je ware zelf’ in Wageningen, bel of mail me dan even. Als je de voicemail krijgt, spreek dan gerust je naam en telefoonnummer in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt -alleen op afspraak- gelijk bij mij terecht, ik heb momenteel geen wachtlijst. Klik hier voor de omgangsregels die momenteel gelden voor face-to-face afspraken in de praktijk.

Praktijk voor persoonlijke begeleiding & therapie ‘Je ware zelf’
Annet Enderink
Generaal Foulkesweg 2A
6703 BR Wageningen
Telefoon 06-449 495 98
E-mail info@jewarezelf.nl

De praktijk is makkelijk met openbaar vervoer te bereiken, op nog geen 5 minuten lopen van het busstation van Wageningen. Kom je met de auto? In de straat is voldoende parkeergelegenheid en ik heb een parkeervergunning voor cliënten die je in je auto kunt leggen tijdens onze afspraken.