Ontspannende Access Bars® behandeling

Kom tot jezelf in alle rust

Een Access Bars® behandeling brengt rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Doordat bepaalde punten op je hoofd licht aanraakt worden, krijgt je lichaam de mogelijkheid om los te laten wat jou belemmert. Je voelt je ontspannen en er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Kadootje voor jezelf of voor een ander

Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning? Of misschien gun je iemand anders een ontspannende behandeling? Dat kan in mijn praktijk in Wageningen.Tijdens de behandeling lig je aangekleed en heerlijk toegedekt op een massagetafel. Je mag praten, het hoeft niet. De behandeling duurt minimaal twee uur, inclusief een kopje thee na.

Ervaring van een cliënt

‘Deze behandeling is een weelde van ontspanning waarin je de tijd helemaal kan vergeten. Annet behandelt je met een rustige en vriendelijke toewijding waardoor je volledig kunt ontspannen.
Ik voelde me na de behandeling meer vrij. Ook kreeg ik ineens een vlaag van daadkracht.’

Als je zo’n Access Bars® behandeling zelf ook wel eens zou willen ondergaan, of kao wil geven aan iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken, neem dan contact met me op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom!