home | Annet Enderink | contact | route | links | nieuws | english RSS Feed

Therapievormen

De therapievormen waarmee ik als psychosociaal therapeut werk, stem ik volledig op jou af. Ze zijn gebaseerd op zowel de klassieke psychotherapie als op de modernere vormen van psychotherapie:

Gesprekstherapie

Gesprekstechnieken helpen om inzicht te krijgen in jouw probleem of klacht.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Uitgangspunt van NLP is dat niet de wereld, maar jouw eigen interpretatie van de wereld, de basis is van jouw ervaring. Jouw ervaring is dus subjectief. NLP helpt je om patronen te doorbreken en om gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf ten goede te wijzigen.

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie word je in een staat van diepe ontspanning gebracht, vergelijkbaar met hoe je je voelt als je aan het dagdromen bent. Je ben en blijft je bewust van wat er gebeurt. Tijdens deze zogenaamde trance kom je in contact met de diepere lagen van het onderbewustzijn, zo krijg je gemakkelijker inzichten in innerlijke conflicten. Deze proberen wij vervolgens samen op te lossen.

Regressietherapie

Het doel van regressietherapie is teruggaan naar -en eventueel herbeleven van- emotioneel geladen herinneringen. Deze herinneringen kunnen al dan niet verdrongen zijn. Het teruggaan naar deze herinneringen leidt vaak tot inzicht, bevrijding, begrip en aanvaarding.

Energiewerk

Door energiewerk word je bewuster van je eigen levensenergie en leer je hoe je hiermee om kunt gaan. Wat is van jou, wat is van de ander en hoe laat je los wat van een ander is. Energiewerk helpt je ook om het contact met ‘je ware zelf’ te herstellen.

Healing

Vanuit mijn hart bied ik liefdevolle healing aan zodat er getransformeerd kan worden wat op dat moment mogelijk is.

Access Bars®

Een Access Bars® behandeling brengt rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Door het licht aanraken van bepaalde punten op je hoofd, krijgt je lichaam de mogelijkheid om los te laten wat jou belemmert. Zo ontstaat er vanzelf ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Therapiemix

Meestal maak ik gebruik van meerdere therapievormen tegelijk, een soort mix. Dit is afhankelijk van wat jouw probleem of hulpvraag is en wat het beste bij jou past.

Wil je meer informatie of een gratis en vrijblijvende kennismaking? Je bent van harte welkom, neem gerust contact met mij op. Je kunt gelijk bij mij terecht.

Website by Graphic Web Development