Spray die helpt loslaten

loslatenBen jij gevoelig voor indrukken van buitenaf? Pik jij dingen op uit jouw omgeving die niet van jou zijn en lukt het jou niet zo goed om deze makkelijk los te laten? Dan is ‘HSP Cleansing’, een natuurzuivere spray die helpt loslaten, echt iets voor jou!

Wat doet HSP Cleansing

Deze spray is bij uitstek geschikt voor mensen die veel uit hun omgeving oppikken, bijvoorbeeld emoties van anderen. Ik heb de spray zelf een tijdje getest en ben er erg blij mee. De spray geeft me een lichter gevoel en ik ervaar meer ruimte en rust in en om mij heen. Ook mijn cliënten ervaren het als een fijne spray die ze helpt met dingen loslaten die niet van hen zijn.

Wat betekent HSP

Ik maak gelijk maar van de gelegenheid gebruik om de term HSP uit te leggen. HSP staat voor Highly Sensitive Person, oftewel in het Nederlands: Hoog Sensitief Persoon. HSP-ers zijn extra gevoelig voor prikkels en indrukken van buitenaf. Ook verwerken zij informatie op een andere manier, vaak diepgaander. De HSP Cleansing spray is speciaal gemaakt voor HSP-ers maar is prima inzetbaar voor iedereen die gevoelig is voor prikkels van buitenaf. Dus ook voor mensen die niets met de term HSP hebben, doet de spray prima zijn werk!

Zelf ervaren in Wageningen

De spray kost bij mij hetzelfde als in de webwinkel van De Groene Linde (€15,95). Jouw voordeel is dat je hem bij mij in de praktijk vrijblijvend kunt uitproberen en geen verzendkosten hebt. Dus woon jij in de buurt van Wageningen of kom jij hier wel eens en heb je interesse in dit product? Kom dan vrijblijvend de spray testen en ervaar zelf wat het met jou doet. Maak van tevoren wel even een afspraak.

Mensen die verder van Wageningen wonen, raad ik aan om rechtstreeks bij De Groene Linde te bestellen.