Online therapie voor (jong)volwassenen

Met alle coronamaatregelen die momenteel gelden, vind ik het niet langer verstandig om de geplande face-to-face sessies in mijn praktijk te laten doorgaan. Daarom bied ik nu online therapie aan voor (jong)volwassenen die veilig aan de slag willen met hun klacht of hulpvraag.

Hoe werkt online therapie?

Via whatsapp videobellen of skype neem ik contact op met mijn cliënt op het afgesproken tijdstip. Het is in het begin misschien even wennen omdat we niet in dezelfde ruimte zitten maar de ervaring leert dat er al snel gewenning optreedt en de sessie vergelijkbaar verloopt met een sessie face-to-face. Het is hierbij van belang om je zoveel mogelijk op je gemak te voelen, houd daarom rekening met het volgende:

  • Zorg ervoor dat je rustig en ongestoord kunt zitten. Zorg dat evt. huisgenoten je met rust laten tijdens de afgesproken tijd.
  • Installeer je in een makkelijke stoel en zorg dat je het comfortabel en warm hebt. Houd evt. een plaid bij de hand.
  • Zet een lekker kopje thee voor jezelf en/of houdt een thermoskan met drinken erbij.

Voor welke klacht of hulpvraag?

Ik geeft online therapie aan (jong)volwassenen die steeds tegen dezelfde dingen aanlopen in hun leven en hier verandering in willen brengen. Zoals het ervaren van angsten waaronder faalangst, trauma’s of blokkades uit het verleden, onzekerheid of weinig (zelf)vertrouwen, hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit (HSP), gevoelens van onveiligheid of het missen van een basisveiligheid. Ook voor mensen die erg veel in hun hoofd zitten en veel piekeren, moeilijk los kunnen laten en moeite hebben met ontspannen.

Uitgebreidere informatie over met welke klacht of hulpvraag je bij mij terecht kunt, vind je op deze pagina.

Over de online therapie

De psychosociale therapie die ik gebruik in online sessies is grotendeels vergelijkbaar met de therapie die ik face-to-face toepas. Ik werk vanuit een integraal, holistisch gedachtegoed. Dit betekent dat ik aandacht heb voor lichaam, geest, emoties en spiritualiteit omdat deze allemaal invloed hebben op elkaar.

Omdat de online sessies net iets korter duren, heb ik aangepaste tarieven. Klik hier als je contact op wilt nemen voor een afspraak of meer informatie. Ik help je graag!

English spoken online therapy

Do you need psychological help or therapy? I offer English spoken online therapy via whatsapp videocall or skype. It is almost similar to the face-to-face therapy I provide in my practice. You will find more information here.