home | Annet Enderink | contact | route | links | nieuws | english RSS Feed

26-2-2010

Opening praktijk voor persoonlijke begeleiding en therapie ‘Je ware zelf’ te Wageningen

Per 1 maart a.s. opent een nieuwe praktijk voor persoonlijke begeleiding en therapie haar deuren in Wageningen. Mensen met uiteenlopende klachten en hulpvragen kunnen hier terecht.

De praktijk aan huis, met de naam ‘Je ware zelf – Praktijk voor persoonlijke begeleiding & therapie’, is gevestigd aan de Generaal Foulkesweg 2a tegenover de Aula. Therapeut Annet Enderink helpt hier mensen die steeds tegen dezelfde dingen in hun leven aanlopen. Zoals bepaalde angsten, onzekerheid, problemen op het werk of in relatie(s). Mensen die hier wel verandering in willen brengen, maar niet goed weten hoe, worden door Annet Enderink verder geholpen door middel van persoonlijke begeleiding.

Verschillende therapievormen

Tijdens de sessies maakt Annet Enderink gebruik van verschillende erkende therapievormen, waaronder gesprekstherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren, regressietherapie, hypnotherapie en energiewerk. Door afstemming op de persoon en de specifieke klacht van de cliënt, maakt ze gebruik van een therapievorm of mix van therapievormen die het beste bij de cliënt past.

Introductie-aanbieding

Mensen met interesse in persoonlijke begeleiding, zijn van harte welkom bij de praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast geldt in de maand maart een introductie-aanbieding: wie zich in maart aanmeldt, krijgt één gratis sessie. Contactgegevens en verdere informatie vindt u op deze website.

Meer nieuws


Website by Graphic Web Development