home | Annet Enderink | contact | route | links | nieuws | english RSS Feed

Mijn ware zelf

Mijn naam is Annet Enderink en ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut in mijn praktijk 'Je ware zelf' in Wageningen. Ook heb ik als freelance docent les gegeven aan therapeuten in spé.

Na jarenlang in de marketing & communicatie werkzaam te zijn geweest, heb ik het roer omgegooid omdat ik de diepe wens voelde om mensen te gaan begeleiden. Ik heb de opleiding tot therapeut gevolgd aan de Academie voor Polyenergetische Therapie (HBO niveau), tegenwoordig Vermeulen Opleidingen geheten.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd aan de Spirituele en Intuïtieve Academie om mijn intuïtie nog makkelijker te leren toepassen in mijn sessies. Ook heb ik o.a. de workshops Body Drum Release, Individuele Opvoedopstellingen en als laatste de workshop Access Bars® gedaan.

De diverse opleidingen hebben ervoor gezorgd dat ik de juiste gereedschappen in handen heb om mensen te helpen een oplossing voor hun problemen of klachten te vinden. Daarnaast heb ik mijn eigen proces doorlopen en doe dit nog steeds. 

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een uniek talent in zich heeft. Een talent waarmee wij een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Vaak weten wij echter niet wat dit talent is omdat wij van onszelf verwijderd zijn geraakt, bijvoorbeeld door alle eisen en verwachtingen van onze omgeving.

Op het moment dat voor onszelf gaan kiezen en onze eigen richting bepalen, komen wij dichter bij ons ware zelf en in onze kracht. Hoe authentieker we mogen zijn van onszelf, hoe vrijer we ons voelen en hoe makkelijker het is om onze passie en inspiratie te volgen.

Wil jij hulp bij het in jouw kracht komen en jouw eigen richting te bepalen? Je bent van harte welkom bij 'Je ware zelf', praktijk voor psycosociale therapie in Wageningen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. 

Website by Graphic Web Development